Vrijblijvend kennismaken? Dat kan!

Welke verloskundige je kiest, is een belangrijke beslissing. Daar willen jullie een goed gevoel bij hebben. En dus ga je niet zomaar in zee met de eerste de beste. Precies daarom kun je bij Homecare Verloskunde altijd vrijblijvend kennismaken. Ook daarvoor kom ik graag naar je toe.
Bel even naar 058 – 254 26 31 of stuur een e-mail naar myriam@homecare-verloskunde.nl en we vinden vast een datum en tijdstip waarop het jullie uitkomt.

Ik wil snel bij je kunnen zijn

Vooral voor de begeleiding van je bevalling is het belangrijk dat ik snel bij je kan zijn. Liefst binnen een kwartier met de auto. Daarom zie je op de kaart hieronder een grove indicatie van mijn werkgebied.

Woon je er net buiten? Bel dan even naar 058 – 254 26 31 of stuur een e-mail naar myriam@homecare-verloskunde.nl, zodat we kunnen overleggen over de mogelijkheden.
Wil je je meteen aanmelden? Gebruik dan ook telefoonnummer 058 – 254 26 31 of stuur een e-mail naar myriam@homecare-verloskunde.nl.

Je medische situatie is belangrijk

Je snapt natuurlijk dat ik als je verloskundige je medische achtergrond moet kennen om goed te kunnen inspelen op je persoonlijk situatie. Om het je makkelijk te maken kun je een vragenlijst downloaden: formulier. Het is een invulbaar Word-document waarop je alle informatie die van belang is, kwijt kunt. Het gaat om onder andere je medische verleden, je menstruele cyclus en de medische achtergrond van je familie. Tijdens mijn eerste bezoek nemen we je ingevulde gegevens samen door. Het is handig als je het bestand vooraf vast invult en afdrukt, zodat het klaar ligt voor de eerste controle. Eventueel kun je hem ook per post sturen naar Homecare Verloskunde, It Holt 14, 9033 WH Deinum.

Contact

Homecare Verloskunde
Myriam Haverkamp-van Warmerdam

It Holt 14
9033 WH Deinum

058-254 26 31
myriam@homecare-verloskunde.nl

KvK: 5108593