Zo ervaren cliënten Homecare Verloskunde

Bob en Linda 06-04-202
Myriam is in één woord een topper! Met veel kennis, kunde en betrokkenheid heeft ze onze zwangerschap en bevalling begeleid. Persoonlijke aandacht en humor staan bij haar centraal. Mocht er een tweede kindje op komst zijn, dan vragen we haar zeker weer!

Nynke Brakelé Liefdevolle Geboorte 14-04-2017 17:02
21 februari 2017 ben ik bevallen van mijn tweede kindje. Mijn eerste is 3,5 jaar geleden geboren. Myriam heeft beide zwangerschappen en geboortes naar volle tevredenheid begeleidt. Ze neemt ruim de tijd voor alle afspraken en denkt met je mee, ook als je speciale geboortewensen hebt zoals wij hadden (o.a. een badbevalling met HypnoBirthing en een lotusgeboorte). Ik vond het heel leuk om het verschil te ervaren in de begeleiding bij de eerste en de tweede. Myriam had net voordat ik zwanger werd van mijn tweede namelijk haar opleiding tot homeopathisch verloskundige afgerond. Wat een prachtige aanvulling is dat! Ik heb een aantal keren tijdens mijn zwangerschap homeopathische ondersteuning gekregen (tegen misselijkheid en rond de bevalling, toen ik vanwege griep erg verzwakt was). Mijn misselijkheid was na 1 keer ruiken aan het homeopathisch middel helemaal weg en dankzij het middel dat ik kreeg om aan te sterken van de griep voelde ik me al na een paar dagen lichamelijk en mentaal weer sterk en zag ik de geboorte weer vol vertrouwen tegemoet. Myriam is bij mijn beide bevallingen geweest en ik vind de manier waarop ze de bevalling begeleid heel prettig. Op de achtergrond aanwezig geeft ze je het gevoel dat je het goed doet en zelf kunt en indien nodig verricht ze een noodzakelijke handeling zonder je uit je flow te halen. Mocht er nog een derde komen dan benader ik zeker Myriam nog een keer!

Sabine 03-02-2017 21:45
Myriam heeft mij tijdens mijn twee zwangerschappen en bevallingen begeleid en dit heb ik als heel positief ervaren. Ze neemt alle tijd voor je en door haar nuchtere houding was ik steeds heel ontspannen en vol vertrouwen. Lieve Myriam, ontzettend bedankt voor je goede zorgen tijdens de bijzonderste momenten van mijn leven.

Barbara 09-07-2016 12:07
Na een beetje zoekwerk naar verloskundigen in de buurt, en vergelijken van werkwijze besloot ik voor Myriam te kiezen. En wat was dat een goede keuze: elke afspraak werd de tijd genomen voor het wonder dat in mij groeide, goede begeleiding en rustig werd alles overgebracht. We hadden niet het gevoel een nummer te zijn, maar mensen.
Elke afspraak verliep goed, en ook de bevalling ging fijn. We zouden een volgende keer niet anders willen!
Het is bijzonder dat je in zo’n korte tijd zo’n goed gevoel van iemand kunt krijgen.
Myriam ga vooral zo door!

Monique 08-07-2016 09:18
Myriam heeft ons geweldig begeleidt tijdens de zwangerschap. En met name mij. Ze heeft me ondersteund met homeopathie . Dit heeft er voor gezorgd dat ik super stabiel ben geweest tijdens de zwangerschap en ook daarna. Ons kindje is ook heel relax. Myriam, Ik wil je bedanken voor de goede zorgen en ik kan andere zwangeren zeker aanraden om ook gebruik te maken van de homeopathie.
Bedankt!

Rianne Dijkstra 31-01-2016 16:04
Bij de eerste zwangerschap werden we al super begeleid door Myriam. Toen we zwanger waren van de 2e, wou en kon ze gelukkig ons weer begeleiden!We hebben weer een super tijd gehad en ook nu heeft Myriam ons geweldig begeleid in alles. Ook tijdens de prachtige thuisbevalling heel veel steun van haar gekregen! Wij raden haar dan ook aan iedereen aan!!

Lieve Myriam, bedankt voor alles en succes met alles wat er nog op je pad gaat komen!

Liefs Ype, Rianne, Feline en Femke.

Pietsje Bosma 02-12-2015 11:55
Lieve Myriam,
De zwangerschap van Noud hadden we jou ook. En nu met de zwangerschap van Boaz. Ik heb het erg fijn gehad! Als er iets was, was jij er. Zal zeker jou aanraden bij anderen. Mochten wij in de toekomst nog een keer zwanger zijn, dan bellen we jou!
Tijdens de bevalling heb ik zo veel aan je gehad!! Dank je wel voor die mooie tijd!
Veel liefs,
Jeroen, Pietsje, Noud en Boaz.

Linda, Barry en Laurens 28-07-2015 11:07
Hallo Myriam,

Heel erg bedankt voor de fijne, leuke en kundige begeleiding bij onze eerste zwangerschap. Ben op 23-04-2015 bevallen van onze zoon Laurens.
We hebben het als erg prettig ervaren en voor een volgende zwangerschap bellen we jou zeker!
Het was heel erg prettig dat de controles en echo’s thuis konden plaatsvinden.
Zal jou zeker aanbevelen aan iedereen die zwanger wordt.
Met Laurens gaat alles goed en bedankt voor alles.

Groetjes Linda,Barry en Laurens

Selma13-08-2014 10:50
Wij hebben een hele fijne begeleiding gehad tijdens de zwangerschap! Maar ook tijdens de bevalling. Myriam is een lieve, rustige en vrolijke vrouw. Wat wij ook heel fijn vonden was dat Myriam in het weekend langs kon komen voor controles.
Heel erg bedankt! En wie weet tot de volgende!

Groetjes Piet, Selma en Aukje

Eveline12-08-2014 10:19
Dank voor de zeer prettige en persoonlijke begeleiding van de zwangerschap. De controles thuis, het betrekken van man en kind hierbij en bovenal de snelle bevalling die mede door jouw kordate en rustige begeleiding zo vlot en makkelijk is verlopen.

Jaap, Eveline, Auke en Aniek.

Gerrit, Nynke, Mila & Nova
Lieve Myriam,
Morgen is het alweer drie maanden geleden dat onze tweede prachtige dochter ter wereld kwam. Dankzij jou kan ik terugkijken op een hele fijne zwangerschap en (zeer snelle)bevallin g! Je wist precies wat je moest zeggen tijdens de bevalling en met jouw hulp kon ik toch mijn “droom” bad bevalling meemaken. Je hebt een fijne manier van werken; betrouwbaar, flexibel en altijd zo positief en enthousiast! Zeker weten dat wij jou bij een volgende zwangerschap weer bellen en dat ik dan wat langer van mijn bad kan genieten 😉 bedankt voor alles!… Gerrit, Nynke, Mila en Nova

Contact

Homecare Verloskunde
Myriam Haverkamp-van Warmerdam

It Holt 14
9033 WH Deinum

058-254 26 31
myriam@homecare-verloskunde.nl

KvK: 5108593