Homeopathie brengt je in balans

Helaas verloopt niet iedere zwangerschap zonder klachten. Misselijkheid is misschien wel de bekendste, maar ook jeuk, blaasontstekingen, slaap- en rugklachten komen voor. En soms treden er ook emotionele en psychische problemen op. Veel vrouwen hebben er in zo’n situatie bezwaar tegen om tijdens hun zwangerschap medicijnen te gebruiken, omdat ze niet weten welk effect dat heeft op hun kindje.

Meer genieten van je zwangerschap

Juist dan kan klassieke homeopathie uitkomst bieden. Het is een natuurlijke manier om het herstel te bevorderen. En het helpt je om de nieuwe balans in je lichaam te vinden die nu eenmaal bij een
zwangerschap hoort. Het verbetert bovendien je conditie en die van je kindje. Het resultaat is dat je meer van je zwangerschap kunt genieten. Overigens kan homeopathie je ook helpen tijdens je bevalling en je kraamtijd.
Als je dat wilt, kan ik aan mijn gewone begeleiding een homeopathisch element toevoegen. Want daarvoor heb ik een uitgebreide post HBO-opleiding gevolgd bij De Homeopathie Adacemie Nederland. Daarom mag ik dan ook lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopathen, de NVKH. en ik sta ingeschreven bij  de RBCZ (register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg).

Op elk moment in je zwangerschap kunnen we bespreken of homeopathie je kan helpen en, zo ja, hoe dan.

Privacy reglement en klachten

Sinds 25 mei 2018 zijn de nieuwe privacy regels van kracht, de zogenaamde Algemene Veronrdening  Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR).

Bij je eerste consult geef ik je een behandelovereenkomst en informatie over de verwerking van je persoonsgegevens.

Heb je klachten betreffende mijn homeopathische begeleiding bespreek dit met mij of kun je contact opnemen met de klachtenafhandeling van de NVKH: https://www.nvkh.nl/behandeling/klachten-afhandeling

Tarieven homeopathische begeleiding

Homeopathische begeleiding wordt door de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Tarieven:
1e consult (1,5 uur ) € 75,00 (deelbetaling mogelijk)
vervolg consulten (30-45 min ) € 45,00

Contact

Homecare Verloskunde
Myriam Haverkamp-van Warmerdam

It Holt 14
9033 WH Deinum

058-254 26 31
myriam@homecare-verloskunde.nl

KvK: 5108593