Myriam, professional in hart en nieren

Myriam Haverkamp-van Warmerdam
Myriam Haverkamp-van Warmerdam 
Ik woon met Gerard in Deinum. We hebben twee schatten van dochters die inmiddels allebei ‘het huis uit’ zijn.

De praktijken van verloskundigen worden steeds groter. Er zijn praktijken met soms wel zeven of acht collega’s. Dan kan het dus gebeuren dat je voor een controle terecht komt bij iemand die je nog nooit gezien hebt. Dat is niet fijn voor jou, maar ook voor mij als verloskundige gingen de nadelen van zo’n grote praktijk steeds zwaarder wegen. Daarom heb ik op 1 januari 2011 de keus gemaakt om terug te gaan naar de basis: de echt persoonlijke begeleiding van jou als aanstaande moeder in de omgeving waarin je je het meeste thuis voelt.
Vanaf 1980 heb ik als verloskundige in Brabant gewerkt, en daarna tot 2011 in Leeuwarden. Al die ervaring zet ik nu in als zelfstandig verloskundige. In mijn hele loopbaan heb ik letterlijk honderden moeders begeleid tijdens hun zwangerschap en hun bevalling. Nog steeds geniet ik er intens van, als ik weer zo’n klein, nieuw mensje op de borst van een moeder mag leggen. Dat blijft iedere keer weer een heel bijzonder moment!

Vanaf 1 januari 2022 ben ik met pensioen. Ik heb altijd met heel veel plezier gewerkt en draag alle bijzondere momenten die ik mee heb mogen maken met me mee.

Contact

Homecare Verloskunde
Myriam Haverkamp-van Warmerdam

It Holt 14
9033 WH Deinum

058-254 26 31
myriam@homecare-verloskunde.nl

KvK: 5108593